Administratie pakket voor particulieren

Net zoals dat internetbankieren het zelf bijhouden en up to date blijven betreffende de financiële situatie heeft verbeterd, is het ook zeer handig om in het bezit te zijn van een administratie pakket.

Dit geldt natuurlijk in eerste instantie voor bedrijven, maar ook voor particulieren zijn er speciaal administratie pakketten ontwikkeld. Deze zijn over het algemeen minder uitgebreid dan de pakketten voor bedrijven, zodat iedereen thuis er ook prettig mee kan werken.

Smartmedium Finance administratie pakket particulieren

Neem nu bijvoorbeeld de Friesland Bank die een fraai administratie pakket aan particulieren aanbiedt. Internetbankieren bij deze bank kan gecombineerd worden met het administratie pakket Smartmedium Finance. Alle transactiegegevens kunnen op deze manier feilloos in de gaten worden gehouden. Alle inkomsten en uitgaven kunnen met dit programma worden gedownload of worden ingeladen. Vervolgens kunt u met Word of Excel de gegevens desgewenst uitwerken. Met behulp van dit softwarepakket is het mogelijk om elke overboeking precies onder de gewenste posten weg te schrijven voor een overzichtelijk geheel. Zo krijg je een heel mooi historisch overzicht van al je bankzaken. Met rapporten en grafieken kunt u in de gaten houden of de zaken lopen zoals ze moeten lopen. Natuurlijk kunt u softwarepakket ook gebruiken om gewoon uw bankgegevens te kunnen bewaren. Stel, u hebt gegevens nodig voor de Belastingdienst, dan is het geen enkel probleem om dat op te gaan zoeken.

Welke mogelijkheden biedt een administratie pakket

Afhankelijk van de uitgebreidheid van een administratiepakket kan men er vele werkzaamheden mee doen, zoals:
• Transacties zoeken en importeren
• Transacties toevoegen en bewerken
• Categoriseren
• Sorteren
• Archiveren
• Rapporten en grafieken bekijken en maken
• U kunt een onbeperkt aantal rekeningen op deze manier beheren

In samenwerking met

Kassasysteem.info

“…Wil je een retail of horeca kassasysteem kopen? Bekijk onze keuzehulp voor advies en vergelijk de beste POS kassasystemen!…”

Mobielpinapparaat.info

“…Een mobiele pinautomaat kopen? Check de koopgids: vergelijk draadloze, goedkope en de beste pinapparaten van o.a. SumUp en Zettle!…”

Grafischerekenmachine.com

“…Bekijk hier de beste en door het onderwijs aanbevolen grafische rekenmachines van Texas Instruments en Casio…”