Zoeken van een software pakket via internet

administratiepakket eenmanszaak

Bent u op zoek naar software pakketten? Via het wereldwijde web kunt u aan tal van softwarepakketten komen, variërend van gratis (freeware) tot programma´s waar u voor moet betalen, eventueel na een testperiode.

Of het nu om programma´s voor fotobewerking, antivirus, muziek, boekhouding of administratie gaat, er is een ruime keuze te vinden als men weet hoe men moet zoeken.

Soorten software pakketten

Bij het zoeken kunt u bijvoorbeeld naar een website zoals die van freedownloads of gratissoftware gaan. Deze zijn meestal onderverdeeld in subrubrieken zoals:
• Virussoftware. Hier vindt u programma´s zoals AVG. AVG is een gratis anti virusprogramma dat u direct kunt downloaden en gebruiken.
• Games. Van de laatste trailers of bespeelbare demo´s van spellen vindt u hier een ruime keuze.
• Foto freeware. Allerlei programma´s voor fotobewerking zijn gewoon te downloaden zoals paintstar of 2Pic. Meestal zijn dit vrij eenvoudige programma´s en niet voor professioneel gebruik geschikt, maar wel voor de hobby fotograaf.
• Antispyware software zoals hitman pro, is een must voor elke computer. Deze software verwijdert spam en zorgt ervoor dat uw computer niet te traag wordt.
• Administratie software is vaak ook ruim vertegenwoordigd. Hierover vindt u hier meer informatie.

administratiepakket eenmanszaak gebruiken
administratiepakket eenmanszaak informatie

Kenmerken van een administratie softwarepakket

Een gratis administratie software pakket is handig als u een beginnend ondernemer bent, maar ook om gewoon thuis te gebruiken zodat u uw inkomsten en uitgaven overzichtelijk kunt beheren. De keuze in softwarepakketten voor administratie is vrij divers en varieert van professionele programma´s voor grote bedrijven tot vrij eenvoudige softwarepakketten voor thuisgebruik. Bedenk daarom vooraf of u aan een gratis softwarepakket genoeg heeft, voordat u een duur programma koopt wat u eigenlijk niet echt nodig heeft. Enkele gratis te downloaden softwarepakketten voor uw administratie zijn:

• DYOS. Deze software kunt u vanaf de website van Gratisfactuurprogramma gratis downloaden. Het is een snel en eenvoudig factuurprogramma waarmee u ook BTW aangiften kunt doen.

• Ohmega Account Light bevat een volledig boekhoudpakket uit de Nederlandse top 10. Met dit softwarepakket wordt de kleine ondernemer en starter de mogelijkheid geboden, om een financiële administratie te voeren zonder gelijk hoge kosten te maken. Deze software is eveneens gratis te downloaden via de website van Ohmega.

• Os Financials is een zeer gemakkelijk te gebruiken boekhoudprogramma wat u tal van mogelijkheden biedt. Wederom is de software gratis en deze vindt u op de website Gratissoftware.

Hieruit blijkt dat men niet altijd direct naar een winkel hoeft te gaan indien men een bepaald softwarepakket nodig heeft. Zoal het spreekwoord zegt, wie zoekt die vindt. Dit geldt zeker voor het vinden van gratis, maar wel legitieme, software op het internet.

In samenwerking met

Kassasysteem.info

“…Wil je een retail of horeca kassasysteem kopen? Bekijk onze keuzehulp voor advies en vergelijk de beste POS kassasystemen!…”

Mobielpinapparaat.info

“…Een mobiele pinautomaat kopen? Check de koopgids: vergelijk draadloze, goedkope en de beste pinapparaten van o.a. SumUp en Zettle!…”

Grafischerekenmachine.com

“…Bekijk hier de beste en door het onderwijs aanbevolen grafische rekenmachines van Texas Instruments en Casio…”